Jdi na obsah Jdi na menu

Literarni soutež

16. 4. 2011

 

 

 

 

basic-001.jpgDne 16.dubna se v Eurocentru v Jablonci,pořádalo vyhlášení literárních prací v soutěži o nejlepší příběh,kde soutěžili deti ze zakladních škol.Jejich témata byla:1.)Co bych mohl udělat pro svého kamaráda? 2.)Proč si děti hrají?.Vyhlášení sponzorovalo studijní centrum BASIC.Od 10.hodin se předčítaly literární práce a v 10:30 nám zatančila skupina jménem IRSKÉ SESTRY.Po pěkném vystoupení si mohli zatančit všichni.Poté bylo vyhlášení.Minulý rok v kategorii 2 třídy vyhrál 1.Místo Ondra Lesák a 2.Místo Jakub Zappe.Tento rok vyhrála Anna Seppová ze zakladní školy Mozartova.Nejstarší soutěžící byla Jessica Jeakins z Rádla které bylo 14 let, ta vyhrála speciální ocenění za nejhezčí příběh ve své kategorii.Díky malé propagaci se dostavilo malé množství lidí.S ohledem na to že je to teprve 2.ročník,si myslím že by si to zasloužilo více diváků,ale z mého pohledu to bylo opravdu hezké. P.K.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DavidMig - How to fritter away Google

13. 1. 2023 1:23

That means you'll get the idea some stylish features and press access to additional channels where you can gain visibility, without having to modify sense of some complicated, manual migration process. https://googlec5.com

jhtfhl - gcfumhobuohf

7. 5. 2022 15:30

why is hydroxychloroquine https://keys-chloroquineclinique.com/

Aappornoweprok - Rare Old Indian Spy Resets Blood Constraints

8. 10. 2018 8:24

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/zinc-et-cialis/

ARulttrula - Blood Weight Readings Explained

30. 7. 2018 3:33

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-pas-cher-voiture/